Mil gràcies! Som guanyadors dels Premis CARTAVI 2013!

cartavi2013Els Fogons de la Carme hem estat guanyadors dels Premis Cartaví 2013 en la categoria B de la demarcació de Lleida. Estem molt molt contents i us volem donar les gràcies a tots pel vostre suport!

Ahir 9 de desembre, al Palau de Pedralbes de Barcelona vàrem recollir la placa commemorativa com a guanyadors de l’edició 2013 dels Premis Cartaví, que reconeix la nostra carta de vins com la millor de la demarcació de Lleida en la categoria de restaurants d’entre 15 i 35€ de preu mig del cobert.  I en paraules de la Carme “l’esforç i la duresa de la nostra feina es porta millor quan tens satisfaccions com aquesta, i més si la proposta per ser finalista ve dels teus propis clients“.

La Carme, també va explicar a tothom amb qui parlava durant la cata posterior que “els veritables guanyadors són els productors vitivinicoles que ens permeten maridar les nostres propostes gastronòmiques amb vins i caves de gran qualitat i excel·lència, productes fets amb autèntica passió

El jurat format per per Joaquim Tosas, en representació del President de l’AVC; Joan Gil, Secretari General de l’AVC; Domingo Valiente, Secretari General de FIVIN; Xavier Ayala, President de l’Associació Catalana de Sommelliers; Xavier Pié, President D.O Catalunya; Roser Torras, Directora General del Grupo GSR; Carmè Gasull, Periodista Gastrònoma; Empar Moliner, Periodista i Escriptora; i Francisco de la Rosa, Membre de l’ Acadèmia Catalana de Gastronomia, ha valorat principalment, la presència dels vins catalans i la pedagogia que els diferents restaurants fan de la cultura vitivinicola de les DO catalanes, a través de les seves cartes.

Els Premis CARTAVI, que enguany arriben a la seva 6ena edició han comptat enguany amb prop de 700 restaurants participants, proposats per votació popular via web,  d’entre els quals el jurat ha escollit finalistes i guanyadors.

Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana amb l’objectiu de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vitivinícoles catalanes. Es pretén animar a tothom, consumidors, restauradors i sumillers a potenciar el vi de la nostra terra restaurants de Catalunya i en conseqüència, avivar el consum intel·ligent de vi català.

Pel que fa a la nostra categoria compartiem final amb els restaurants Xic’s Cal Borrech de Figuerola d’Orcau (Pallars Jussà), l’Estel de la Mercè de Lleida (Segrià) i Er Occitan de Bossost (Val d’Aran).

I en l’altra categoria a Lleida, preu mig cobert més de 35, el guanyador va ser Lo Ponts de Ponts (La Noguera) i el finalista El Jardí d’Alguaire (Segrià).

I LA PREMSA QUE EN DIU: 

article la vanguardia CARTAVI 2013

Anuncis
%d bloggers like this: