Presentació del llibre “la nova cuina de les Garrigues” amb receptes de la Carme!

firma llibre fonoll

Aquest diumenge de fira ens vàrem estrenar en un nou sector: signar llibres! Va ser una estona molt divertida el poder compartir amb les persones assistents a la presentació del llibres “la nova cuina de les Garrigues” l’experiència de transformar sabors i olors en lletres i fotografies.

I que és “la nova cuida de les Garrigues”?

Tal i com descriu la pròpia editorial Fonoll encarregada de l’edició d’aquest llibre: Aquest és un recull que aplega una selecció de la millor cuina garriguenca, vista a través dels ulls de les noves generacions de xefs de la comarca. En les seves receptes s’hi barregen sabors antics i noves textures, nous ingredients i productes de sempre, de la terra. Passat i present s’uneixen per crear plats que, heretats d’una llarga tradició gastronòmica i sobre la base del producte garriguenc per excel·lència, l’oli d’oliva verge extra, ara són reelaborats amb el toc de la modernitat i maridats amb els millors vins de la comarca.

Us convidem, per tant, a descobrir la nova cuina de les Garrigues en el qual hi hem participat els restaurants Masia Salat, La Masia, El Castell de la Floresta, l’Hostal Benet i els Fogons de la Carme. Conjuntament amb els Cellers Cérvoles, Tomàs Cusiné, MAs Blanch i Jové, Matallonga i Els Vilars encarregats de maridar cadascuna de les receptes presentades pels cuiners i cuineres participants.

Si voleu un exemplar el podreu trobar als restaurants participants o bé a les llibreries i quioscs de la comarca! El seu preu és 17 euros! portada fogones llibre fonoll

%d bloggers like this: