Premi Funde 2014!

IMG_5731Avui ha estat un dia diferent i especial, FUNDE , l’Associació de Directives, Empresàries i Professionals ha concedit un premi a la Carme com a millor empresària del sector de la restauració.

Com sempre diu la Carme, ella és cuinera i té un restaurant. Ser empresària ha estat una conseqüència de tot plegat. Aquest premi significa el reconeixement a l’esforç, la constància, l’amor al que fas. Aquest és el dia a dia de la Carme al capdavant dels fogons, i aquest és el motiu pel qual els Fogons de la Carme són el seu maldecap i alhora la seva alegria.

Aquest premi és però compartit: IMG_5740

Primer amb tots i cadacun dels clients que durant els nostres set anys de vida us heu apropat fins al nostre restaurant i ens heu ajudat a convertir un petit somni en la nostra realitat.

Segon, amb tots els treballadors i treballadores que en algun moment o altre heu format part de l’empresa. Junts hem arribat on som.

I tercer i últim, amb la família i amics, sou els  “socis” més fidels, sempre disposats a ajudar en qualsevol moment, i sempre disposats a ser prou crítics per no perdre mai l’essència d’allò que voliem ser i som.

El nostre agraïment a FUNDE per aquesta iniciativa que ajuda a fer visible la tasca de moltes dones en els seus àmbits professionals.

Memòria Fogons de la Carme
Fotografies de l’acte

 

%d bloggers like this: