Els nostres plats
Aquests són alguns dels nostres plats, del menú de 27,50€ que us oferim:
- Timbal de microsamfaina amb ou ferrat i tòfona negra de les muntanyes de Prades.
- Canalons de foie i ceps gratinats amb salsa de Parmesà. (Supl. 2€)
- Timbal d’encenalls de sípia, carxofes, bolets i patata.
- Flors de carabassó farcides de brandada de bacallà i amanida de fruits secs (/s/temporada)
- Gules amb ous estrellats i tòfona negra.
- Amanida de llagostins amb salsa tàrtar i daus d’alvocat. (/s/temporada)
- Mil fulles d’albergínia amb bacallà i reducció de mostassa a l’antiga
- Trinxat de patata, butifarra negra, calçot, escamarlà amb oli, picada i pinyons.
- Escalivada amb formatge de cabra gratinat.
- Caragols a la gormanta amb All-i-Oli.
- “Ternasco” al forn amb bolets i trumfes.
- Cabrit al forn amb bolets i patates. (Suple:3€)
- Hamburguesa de trompetes de la mort,foie i reducció d’Oporto.
- Filet de vedella amb foie i salsa de tòfona negra. (Supl: 5€)
- Peixet de vedella amb tòfona i ceba glacejada.
- Peus de porc per “xupar-se els dits”.
- Peus desossats farcits amb botifarra negra i bolets embolicats en pasta brike.
- Confit d’ànec amb compota de poma de Lleida.
- Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells.
- Entrecot de Vedella a la brasa (Supl. 4€)
- Filet de Vedella a la brasa (Supl. 5€)
- Carn de corder a la brasa
- Llonganissa a la brasa.
- Graellada de carn a la brasa.
- Bacallà a la Musselina d’all-i-ol
- Pop a la brasa amb llit de Patata (Supl.2€)
- Bacallà al graten de Roquefort.
- Llenguado a la salsa d’ametlla.
El nostres plats poden variar segons el dia o la temporada que ens visiteu. És una cuina de mercat i de temporada!
I les postres deixarem que les descobriu quan ens visiteu!