Els nostres plats

Aquests són alguns dels nostres plats, del menú de 27,50€ que us oferim:

  • Timbal de microsamfaina amb ou ferrat i tòfona negra de les muntanyes de Prades.
  • Canalons de foie i ceps gratinats amb salsa de Parmesà. (Supl. 2€)
  • Timbal d’encenalls de sípia, carxofes, bolets i patata.
  • Flors de carabassó farcides de brandada de bacallà i amanida de fruits secs (/s/temporada)
  • Gules amb ous estrellats i tòfona negra.
  • Amanida de llagostins amb salsa tàrtar i daus d’alvocat. (/s/temporada)
  • Mil fulles d’albergínia amb bacallà i reducció de mostassa a l’antiga
  • Trinxat de patata, butifarra negra, calçot, escamarlà amb oli, picada i pinyons.
  • Escalivada amb formatge de cabra gratinat.
  • Caragols a la gormanta amb All-i-Oli.
  • “Ternasco” al forn amb bolets i trumfes.
  • Cabrit al forn amb bolets i patates. (Suple:3€)
  • Hamburguesa de trompetes de la mort,foie i reducció d’Oporto.
  • Filet de vedella amb foie i salsa de tòfona negra. (Supl: 5€)
  • Peixet de vedella amb tòfona i ceba glacejada.
  • Peus de porc per “xupar-se els dits”.
  • Peus desossats farcits amb botifarra negra i bolets embolicats en pasta brike.
  • Confit d’ànec amb compota de poma de Lleida.
  • Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells.
  • Entrecot  de Vedella  a la brasa (Supl. 4€)
  • Filet de Vedella a la brasa (Supl. 5€)
  • Carn de corder a la brasa
  • Llonganissa a la brasa.
  • Graellada de carn a la brasa.
  • Bacallà a la Musselina d’all-i-ol
  • Pop a la brasa amb llit de Patata (Supl.2€)
  • Bacallà al graten de Roquefort.
  • Llenguado a la salsa d’ametlla.

El nostres plats poden variar segons el dia o la temporada que ens visiteu. És una cuina de mercat i de temporada!

I les postres deixarem que les descobriu quan ens visiteu!

Anuncis
%d bloggers like this: